APA:
کپیشهمیری، عفت، سیدین اردبیلی، سیدمهدی، حسینی، سیدابراهیم، و آقاقلی زاده، رویا. (1395). اثر شرایط نگهداری بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و فارینوگرافی آرد گندم. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(51)، 89-102. SID. https://sid.ir/paper/71789/fa
Vancouver:
کپیشهمیری عفت، سیدین اردبیلی سیدمهدی، حسینی سیدابراهیم، آقاقلی زاده رویا. اثر شرایط نگهداری بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و فارینوگرافی آرد گندم. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(51):89-102. Available from: https://sid.ir/paper/71789/fa
IEEE:
کپیعفت شهمیری، سیدمهدی سیدین اردبیلی، سیدابراهیم حسینی، و رویا آقاقلی زاده، “اثر شرایط نگهداری بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و فارینوگرافی آرد گندم،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 51، pp. 89–102، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71789/fa