APA:
کپیدیبازر، پریسا، خسروشاهی اصل، اصغر، و زمردی، شهین. (1394). تاثیر افزایش فیبر انگور و کیتوزان بر برخی از ویژگی های ماست میوه ای پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس فرمنتوم در طول نگهداری. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 25(4)، 639-653. SID. https://sid.ir/paper/148585/fa
Vancouver:
کپیدیبازر پریسا، خسروشاهی اصل اصغر، زمردی شهین. تاثیر افزایش فیبر انگور و کیتوزان بر برخی از ویژگی های ماست میوه ای پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس فرمنتوم در طول نگهداری. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1394؛25(4):639-653. Available from: https://sid.ir/paper/148585/fa
IEEE:
کپیپریسا دیبازر، اصغر خسروشاهی اصل، و شهین زمردی، “تاثیر افزایش فیبر انگور و کیتوزان بر برخی از ویژگی های ماست میوه ای پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس فرمنتوم در طول نگهداری،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 25، no. 4، pp. 639–653، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148585/fa