APA:
کپیصفا، رضا، شیخ الاسلامی، زهرا، و عطایی صالحی، اسماعیل. (1395). بررسی تاثیر افزودن آرد سنگینک (latirus sativus) بر ویژگی های حسی, فیزیکوشیمیایی و بیاتی نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(51)، 213-224. SID. https://sid.ir/paper/71797/fa
Vancouver:
کپیصفا رضا، شیخ الاسلامی زهرا، عطایی صالحی اسماعیل. بررسی تاثیر افزودن آرد سنگینک (latirus sativus) بر ویژگی های حسی, فیزیکوشیمیایی و بیاتی نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(51):213-224. Available from: https://sid.ir/paper/71797/fa
IEEE:
کپیرضا صفا، زهرا شیخ الاسلامی، و اسماعیل عطایی صالحی، “بررسی تاثیر افزودن آرد سنگینک (latirus sativus) بر ویژگی های حسی, فیزیکوشیمیایی و بیاتی نان بربری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 51، pp. 213–224، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71797/fa