APA:
کپیفضلی عقدائی، مریم، گلی، سیدامیرحسین، کرامت، جواد، و انصاریان، اکبر. (1395). تاثیر فرایند بو دادن بر میزان ترکیبات فنولیک و خواص آنتی اکسیدانی کنجاله دو رقم پسته اهلی و وحشی. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(51)، 65-74. SID. https://sid.ir/paper/71799/fa
Vancouver:
کپیفضلی عقدائی مریم، گلی سیدامیرحسین، کرامت جواد، انصاریان اکبر. تاثیر فرایند بو دادن بر میزان ترکیبات فنولیک و خواص آنتی اکسیدانی کنجاله دو رقم پسته اهلی و وحشی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(51):65-74. Available from: https://sid.ir/paper/71799/fa
IEEE:
کپیمریم فضلی عقدائی، سیدامیرحسین گلی، جواد کرامت، و اکبر انصاریان، “تاثیر فرایند بو دادن بر میزان ترکیبات فنولیک و خواص آنتی اکسیدانی کنجاله دو رقم پسته اهلی و وحشی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 51، pp. 65–74، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71799/fa