APA:
کپیرضوی، راضیه، مقصودلو، یحیی، قربانی، محمد، و اعلمی، مهران. (1395). بررسی اثرات پوشش های خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره آویشن (Thymus vulgaris) بر واکنش های فیزیکوشیمیایی مغز فندق تازه. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(51)، 169-180. SID. https://sid.ir/paper/71800/fa
Vancouver:
کپیرضوی راضیه، مقصودلو یحیی، قربانی محمد، اعلمی مهران. بررسی اثرات پوشش های خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره آویشن (Thymus vulgaris) بر واکنش های فیزیکوشیمیایی مغز فندق تازه. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(51):169-180. Available from: https://sid.ir/paper/71800/fa
IEEE:
کپیراضیه رضوی، یحیی مقصودلو، محمد قربانی، و مهران اعلمی، “بررسی اثرات پوشش های خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره آویشن (Thymus vulgaris) بر واکنش های فیزیکوشیمیایی مغز فندق تازه،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 51، pp. 169–180، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71800/fa