APA:
کپیرضوی، راضیه، مقصودلو، یحیی، قربانی، محمد، و اعلمی، مهران. (1394). اثرات ضد قارچی عصاره هیدروالکلی آویشن (Thymus vulgaris) و پوشش کربوکسی متیل سلولز خوراکی بر افزایش عمر ماندگاری مغز فندق تازه. علوم غذایی و تغذیه، 12(3 (پیاپی 47))، 39-48. SID. https://sid.ir/paper/143243/fa
Vancouver:
کپیرضوی راضیه، مقصودلو یحیی، قربانی محمد، اعلمی مهران. اثرات ضد قارچی عصاره هیدروالکلی آویشن (Thymus vulgaris) و پوشش کربوکسی متیل سلولز خوراکی بر افزایش عمر ماندگاری مغز فندق تازه. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1394؛12(3 (پیاپی 47)):39-48. Available from: https://sid.ir/paper/143243/fa
IEEE:
کپیراضیه رضوی، یحیی مقصودلو، محمد قربانی، و مهران اعلمی، “اثرات ضد قارچی عصاره هیدروالکلی آویشن (Thymus vulgaris) و پوشش کربوکسی متیل سلولز خوراکی بر افزایش عمر ماندگاری مغز فندق تازه،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 12، no. 3 (پیاپی 47)، pp. 39–48، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143243/fa