APA:
کپیصحرائیان، بهاره، کریمی، مهدی، حبیبی نجفی، محمدباقر، حدادخداپرست، محمدحسین، قیافه داوودی، مهدی، شیخ الاسلامی، زهرا، و نقی پور، فریبا. (1393). بررسی تاثیر صمغ بومی بالنگو شیرازی (Lallemantiaroyleana) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری نیمه حجیم بدون گلوتن سورگوم. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(42)، 129-139. SID. https://sid.ir/paper/71801/fa
Vancouver:
کپیصحرائیان بهاره، کریمی مهدی، حبیبی نجفی محمدباقر، حدادخداپرست محمدحسین، قیافه داوودی مهدی، شیخ الاسلامی زهرا، نقی پور فریبا. بررسی تاثیر صمغ بومی بالنگو شیرازی (Lallemantiaroyleana) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری نیمه حجیم بدون گلوتن سورگوم. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(42):129-139. Available from: https://sid.ir/paper/71801/fa
IEEE:
کپیبهاره صحرائیان، مهدی کریمی، محمدباقر حبیبی نجفی، محمدحسین حدادخداپرست، مهدی قیافه داوودی، زهرا شیخ الاسلامی، و فریبا نقی پور، “بررسی تاثیر صمغ بومی بالنگو شیرازی (Lallemantiaroyleana) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری نیمه حجیم بدون گلوتن سورگوم،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 42، pp. 129–139، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71801/fa