مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

540
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

707
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر صمغ بومی بالنگو شیرازی (Lallemantiaroyleana) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری نیمه حجیم بدون گلوتن سورگوم

صفحات

 صفحه شروع 129 | صفحه پایان 139

چکیده

 لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صحرائیان، بهاره، کریمی، مهدی، حبیبی نجفی، محمدباقر، حدادخداپرست، محمدحسین، قیافه داوودی، مهدی، شیخ الاسلامی، زهرا، و نقی پور، فریبا. (1393). بررسی تاثیر صمغ بومی بالنگو شیرازی (Lallemantiaroyleana) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری نیمه حجیم بدون گلوتن سورگوم. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(42)، 129-139. SID. https://sid.ir/paper/71801/fa

    Vancouver: کپی

    صحرائیان بهاره، کریمی مهدی، حبیبی نجفی محمدباقر، حدادخداپرست محمدحسین، قیافه داوودی مهدی، شیخ الاسلامی زهرا، نقی پور فریبا. بررسی تاثیر صمغ بومی بالنگو شیرازی (Lallemantiaroyleana) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری نیمه حجیم بدون گلوتن سورگوم. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(42):129-139. Available from: https://sid.ir/paper/71801/fa

    IEEE: کپی

    بهاره صحرائیان، مهدی کریمی، محمدباقر حبیبی نجفی، محمدحسین حدادخداپرست، مهدی قیافه داوودی، زهرا شیخ الاسلامی، و فریبا نقی پور، “بررسی تاثیر صمغ بومی بالنگو شیرازی (Lallemantiaroyleana) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری نیمه حجیم بدون گلوتن سورگوم،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 42، pp. 129–139، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71801/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button