APA:
کپیصحرائیان، بهاره، شیخ الاسلامی، زهرا، و کریمی، مهدی. (1398). توسعه ی کاربرد پوشش خوراکی جدید حاوی صمغ شاهی و مقایسه ی اثرات آن با رومال های سنتی نان بدون گلوتن بر پایه ی آرد سورگوم. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 8(4 )، 405-414. SID. https://sid.ir/paper/233984/fa
Vancouver:
کپیصحرائیان بهاره، شیخ الاسلامی زهرا، کریمی مهدی. توسعه ی کاربرد پوشش خوراکی جدید حاوی صمغ شاهی و مقایسه ی اثرات آن با رومال های سنتی نان بدون گلوتن بر پایه ی آرد سورگوم. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1398؛8(4 ):405-414. Available from: https://sid.ir/paper/233984/fa
IEEE:
کپیبهاره صحرائیان، زهرا شیخ الاسلامی، و مهدی کریمی، “توسعه ی کاربرد پوشش خوراکی جدید حاوی صمغ شاهی و مقایسه ی اثرات آن با رومال های سنتی نان بدون گلوتن بر پایه ی آرد سورگوم،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 8، no. 4 ، pp. 405–414، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233984/fa