مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

458
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

توسعه ی کاربرد پوشش خوراکی جدید حاوی صمغ شاهی و مقایسه ی اثرات آن با رومال های سنتی نان بدون گلوتن بر پایه ی آرد سورگوم

صفحات

 صفحه شروع 405 | صفحه پایان 414

چکیده

رومال ها جهت بهبود بافت و ویژگی های ظاهری نان استفاده می شوند. در این پژوهش اثرات رومال های سنتی (آب, روغن, پودر پنیر و صمغ زانتان) و رومال حاوی صمغ شاهی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و خصوصیات حسی نان بدون گلوتن مقایسه شدند. بدین منظور حجم مخصوص, تخلخل, فعالیت آبی, رطوبت, سفتی بافت و ویژگی های حسی نان بررسی گردید. نتایج نشان داد, نمونه های حاوی پودر پنیر و روغن کمترین میزان رطوبت و نمونه های حاوی صمغ شاهی و زانتان بیشترین حجم مخصوص و تخلخل را داشتند. همچنین نتایج حاکی از آن بود نمونه های تیمارشده با رومال آب و صمغ شاهی دارای کمترین میزان بیاتی و سفتی بافت بودند. این در حالی بود که تمام رومال های استفاده شده در این پژوهش اثر معنی داری (0/05

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صحرائیان، بهاره، شیخ الاسلامی، زهرا، و کریمی، مهدی. (1398). توسعه ی کاربرد پوشش خوراکی جدید حاوی صمغ شاهی و مقایسه ی اثرات آن با رومال های سنتی نان بدون گلوتن بر پایه ی آرد سورگوم. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 8(4 )، 405-414. SID. https://sid.ir/paper/233984/fa

    Vancouver: کپی

    صحرائیان بهاره، شیخ الاسلامی زهرا، کریمی مهدی. توسعه ی کاربرد پوشش خوراکی جدید حاوی صمغ شاهی و مقایسه ی اثرات آن با رومال های سنتی نان بدون گلوتن بر پایه ی آرد سورگوم. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1398؛8(4 ):405-414. Available from: https://sid.ir/paper/233984/fa

    IEEE: کپی

    بهاره صحرائیان، زهرا شیخ الاسلامی، و مهدی کریمی، “توسعه ی کاربرد پوشش خوراکی جدید حاوی صمغ شاهی و مقایسه ی اثرات آن با رومال های سنتی نان بدون گلوتن بر پایه ی آرد سورگوم،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 8، no. 4 ، pp. 405–414، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233984/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button