APA:
کپییحیوی، متین، کمالی روستا، لیلا، عزیزی تبریززاد، محمدحسین، و امینی، مهدی. (1399). بررسی و مقایسه تأثیر نوع قالب, نوع آرد و دمای خشک کردن بر روی خصوصیات تکنولوژیکی و کیفی پاستا. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(102 )، 103-115. SID. https://sid.ir/paper/71816/fa
Vancouver:
کپییحیوی متین، کمالی روستا لیلا، عزیزی تبریززاد محمدحسین، امینی مهدی. بررسی و مقایسه تأثیر نوع قالب, نوع آرد و دمای خشک کردن بر روی خصوصیات تکنولوژیکی و کیفی پاستا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(102 ):103-115. Available from: https://sid.ir/paper/71816/fa
IEEE:
کپیمتین یحیوی، لیلا کمالی روستا، محمدحسین عزیزی تبریززاد، و مهدی امینی، “بررسی و مقایسه تأثیر نوع قالب, نوع آرد و دمای خشک کردن بر روی خصوصیات تکنولوژیکی و کیفی پاستا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 102 ، pp. 103–115، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71816/fa