APA:
کپیرحیمی، شیرین، شیخ الاسلامی، زهرا، و سیدین اردبیلی، سیدمهدی. (1398). فرمولاسیون کیک فنجانی کم چرب با استفاده از صمغ دانه بارهنگ (ذنب الفار). علوم و صنایع غذایی ایران، 16(97 )، 13-28. SID. https://sid.ir/paper/71821/fa
Vancouver:
کپیرحیمی شیرین، شیخ الاسلامی زهرا، سیدین اردبیلی سیدمهدی. فرمولاسیون کیک فنجانی کم چرب با استفاده از صمغ دانه بارهنگ (ذنب الفار). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(97 ):13-28. Available from: https://sid.ir/paper/71821/fa
IEEE:
کپیشیرین رحیمی، زهرا شیخ الاسلامی، و سیدمهدی سیدین اردبیلی، “فرمولاسیون کیک فنجانی کم چرب با استفاده از صمغ دانه بارهنگ (ذنب الفار)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 97 ، pp. 13–28، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71821/fa