APA:
کپینیاستی، سارا، پورحاجی، فاطمه، و صحرائیان، بهاره. (1398). بررسی اثر جایگزینی روغن با صمغ دانه شنبلیله بر ویژگی های کیفی کیک شیفون کم چرب (بر پایه آرد گندم-ارزن). علوم و صنایع غذایی ایران، 16(94 )، 23-37. SID. https://sid.ir/paper/72704/fa
Vancouver:
کپینیاستی سارا، پورحاجی فاطمه، صحرائیان بهاره. بررسی اثر جایگزینی روغن با صمغ دانه شنبلیله بر ویژگی های کیفی کیک شیفون کم چرب (بر پایه آرد گندم-ارزن). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(94 ):23-37. Available from: https://sid.ir/paper/72704/fa
IEEE:
کپیسارا نیاستی، فاطمه پورحاجی، و بهاره صحرائیان، “بررسی اثر جایگزینی روغن با صمغ دانه شنبلیله بر ویژگی های کیفی کیک شیفون کم چرب (بر پایه آرد گندم-ارزن)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 94 ، pp. 23–37، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72704/fa