APA:
کپیآشوری، محمدهانی، موحد، سارا، و عیوض زاده، اورنگ. (1398). تاثیر جایگزینی شیره خرما و شربت گلوکز به جای ساکارز بر خواص کیفی کیک مافین. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(97 )، 51-61. SID. https://sid.ir/paper/71827/fa
Vancouver:
کپیآشوری محمدهانی، موحد سارا، عیوض زاده اورنگ. تاثیر جایگزینی شیره خرما و شربت گلوکز به جای ساکارز بر خواص کیفی کیک مافین. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(97 ):51-61. Available from: https://sid.ir/paper/71827/fa
IEEE:
کپیمحمدهانی آشوری، سارا موحد، و اورنگ عیوض زاده، “تاثیر جایگزینی شیره خرما و شربت گلوکز به جای ساکارز بر خواص کیفی کیک مافین،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 97 ، pp. 51–61، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71827/fa