APA:
کپیهاشمی گرم دره، عاطفه سادات، و گلی، محمد. (1398). اثر خیساندن و پخت در حضورعوامل چنگالی کننده (سیترات و تارتارات پتاسیم) بر کاهش کادمیوم برخی ارقام برنج وارداتی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(97 )، 161-169. SID. https://sid.ir/paper/71829/fa
Vancouver:
کپیهاشمی گرم دره عاطفه سادات، گلی محمد. اثر خیساندن و پخت در حضورعوامل چنگالی کننده (سیترات و تارتارات پتاسیم) بر کاهش کادمیوم برخی ارقام برنج وارداتی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(97 ):161-169. Available from: https://sid.ir/paper/71829/fa
IEEE:
کپیعاطفه سادات هاشمی گرم دره، و محمد گلی، “اثر خیساندن و پخت در حضورعوامل چنگالی کننده (سیترات و تارتارات پتاسیم) بر کاهش کادمیوم برخی ارقام برنج وارداتی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 97 ، pp. 161–169، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71829/fa