Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

801
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

710
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر بسته بندی با اتمسفر تغییر داده شده (MAP) و بره موم (پروپولیس) بر برخی خصوصیات اسفناج رقم ”ورامین 88“ در طی نگهداری

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 15

چکیده

 به منظور بررسی تاثیر بسته بندی با اتمسفر تغییر داده شده و استفاده از ماده بره موم بر کیفیت پس از برداشت سبزی برگی اسفناج رقم "ورامین 88", آزمایشی در قالب فاکتوریل و بر پایه طرح کاملا تصادفی با 3 عامل زمان (5 سطح),MAP  (3 سطح) و بره موم (3 سطح) طراحی و اجرا گردید. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که همه صفات به استثنای رنگ و کلروفیل b تحت اثر اصلی زمان دچار تغییرات معنی داری در سطح آماری 1% شدند. مقدار اسید آسکوربیک قبل از انبار 275.1 میلی گرم بر 100 گرم وزن تر بود, و پس از یک هفته این مقدار به 171.1 میلی گرم و بعد از 14 روز به 141 میلی گرم در 100 گرم اسفناج تازه, رسید. تیمار اصلی بره موم بر صفاتی از جمله رنگ, مواد جامد محلول, pH, اسید, اسید آسکوربیک, درصد کاهش وزن و درصدآلودگی ظاهری تاثیر معنی داری در هر دو سطح آماری مورد مطالعه نشان داد. درصد آلودگی در اثر استفاده از بره موم بشدت کاهش پیدا کرد. شاخص های رنگ, کیفیت ظاهری, اسید آسکوربیک, درصد کاهش وزن و درصد آلودگی ظاهری نیز صفاتی بودند که تحت اثر اصلی بسته بندی با اتمسفر تغییر داده شده (MAP) دچار تغییرات معنی داری شدند. بر اساس نتایج بدست آمده بهترین ترکیب تیماری برای ماندگاری بیشتر اسفناج رقم "ورامین 88" استفاده از 10% بره موم و اتمسفر 5% O2 و 15% CO2 بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رامی، آنیتا، شیخلوئی، حسین، و یوسفی، علیرضا. (1395). اثر بسته بندی با اتمسفر تغییر داده شده (MAP) و بره موم (پروپولیس) بر برخی خصوصیات اسفناج رقم ”ورامین 88“ در طی نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(61)، 1-15. SID. https://sid.ir/paper/71858/fa

    Vancouver: کپی

    رامی آنیتا، شیخلوئی حسین، یوسفی علیرضا. اثر بسته بندی با اتمسفر تغییر داده شده (MAP) و بره موم (پروپولیس) بر برخی خصوصیات اسفناج رقم ”ورامین 88“ در طی نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(61):1-15. Available from: https://sid.ir/paper/71858/fa

    IEEE: کپی

    آنیتا رامی، حسین شیخلوئی، و علیرضا یوسفی، “اثر بسته بندی با اتمسفر تغییر داده شده (MAP) و بره موم (پروپولیس) بر برخی خصوصیات اسفناج رقم ”ورامین 88“ در طی نگهداری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 61، pp. 1–15، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71858/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا