APA:
کپیرامی، آنیتا، شیخلوئی، حسین، و یوسفی، علیرضا. (1395). اثر بسته بندی با اتمسفر تغییر داده شده (MAP) و بره موم (پروپولیس) بر برخی خصوصیات اسفناج رقم ”ورامین 88“ در طی نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(61)، 1-15. SID. https://sid.ir/paper/71858/fa
Vancouver:
کپیرامی آنیتا، شیخلوئی حسین، یوسفی علیرضا. اثر بسته بندی با اتمسفر تغییر داده شده (MAP) و بره موم (پروپولیس) بر برخی خصوصیات اسفناج رقم ”ورامین 88“ در طی نگهداری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(61):1-15. Available from: https://sid.ir/paper/71858/fa
IEEE:
کپیآنیتا رامی، حسین شیخلوئی، و علیرضا یوسفی، “اثر بسته بندی با اتمسفر تغییر داده شده (MAP) و بره موم (پروپولیس) بر برخی خصوصیات اسفناج رقم ”ورامین 88“ در طی نگهداری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 61، pp. 1–15، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71858/fa