APA:
کپیمومن زاده، زهرا، خدانظری، آی ناز، و غانمی، کمال. (1395). تاثیر روش های مختلف پخت بر تغییرات اکسیداسیون چربی, ترکیب فلزات سنگین و ویژگی های حسی ماهی هامور معمولی Epinepheluscoioides. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(61)، 57-66. SID. https://sid.ir/paper/71860/fa
Vancouver:
کپیمومن زاده زهرا، خدانظری آی ناز، غانمی کمال. تاثیر روش های مختلف پخت بر تغییرات اکسیداسیون چربی, ترکیب فلزات سنگین و ویژگی های حسی ماهی هامور معمولی Epinepheluscoioides. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(61):57-66. Available from: https://sid.ir/paper/71860/fa
IEEE:
کپیزهرا مومن زاده، آی ناز خدانظری، و کمال غانمی، “تاثیر روش های مختلف پخت بر تغییرات اکسیداسیون چربی, ترکیب فلزات سنگین و ویژگی های حسی ماهی هامور معمولی Epinepheluscoioides،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 61، pp. 57–66، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71860/fa