APA:
کپیپورخلیلی، آذین، میرلوحی، مریم، رحیمی، ابراهیم، و حجت الاسلامی، محمد. (1391). تغییرات شاخص های اکسایشی چربی گوشت گوسفند در روش های متداول پخت. بهداشت مواد غذایی، 2(1 (پیاپی 5))، 19-30. SID. https://sid.ir/paper/222937/fa
Vancouver:
کپیپورخلیلی آذین، میرلوحی مریم، رحیمی ابراهیم، حجت الاسلامی محمد. تغییرات شاخص های اکسایشی چربی گوشت گوسفند در روش های متداول پخت. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1391؛2(1 (پیاپی 5)):19-30. Available from: https://sid.ir/paper/222937/fa
IEEE:
کپیآذین پورخلیلی، مریم میرلوحی، ابراهیم رحیمی، و محمد حجت الاسلامی، “تغییرات شاخص های اکسایشی چربی گوشت گوسفند در روش های متداول پخت،” بهداشت مواد غذایی، vol. 2، no. 1 (پیاپی 5)، pp. 19–30، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222937/fa