APA:
کپیریاضی، فاطمه، زینالی، فریبا، حسینی، ابراهیم، بهمدی، هما، خانی، مریم، و پوروطن دوست، سپیده. (1396). اثر پرتودهی گاما بر برخی ویژگی های فیزیکی - شیمیایی, میکروبی و فعالیت ضد اکسایشی پسماند خشک انگور واریته ی سیاه سردشت. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(66)، 237-245. SID. https://sid.ir/paper/71669/fa
Vancouver:
کپیریاضی فاطمه، زینالی فریبا، حسینی ابراهیم، بهمدی هما، خانی مریم، پوروطن دوست سپیده. اثر پرتودهی گاما بر برخی ویژگی های فیزیکی - شیمیایی, میکروبی و فعالیت ضد اکسایشی پسماند خشک انگور واریته ی سیاه سردشت. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(66):237-245. Available from: https://sid.ir/paper/71669/fa
IEEE:
کپیفاطمه ریاضی، فریبا زینالی، ابراهیم حسینی، هما بهمدی، مریم خانی، و سپیده پوروطن دوست، “اثر پرتودهی گاما بر برخی ویژگی های فیزیکی - شیمیایی, میکروبی و فعالیت ضد اکسایشی پسماند خشک انگور واریته ی سیاه سردشت،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 66، pp. 237–245، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71669/fa