APA:
کپیمیرزایی مقدم، حسین، توکلی هشجین، تیمور، مینایی، سعید، و ذکی دیزجی، حسن. (1385). اثر رطوبت, درجه رسیدگی و رقم بر خواص کیفی برگه کیوی. علوم و صنایع غذایی ایران، 3(2)، 67-76. SID. https://sid.ir/paper/71875/fa
Vancouver:
کپیمیرزایی مقدم حسین، توکلی هشجین تیمور، مینایی سعید، ذکی دیزجی حسن. اثر رطوبت, درجه رسیدگی و رقم بر خواص کیفی برگه کیوی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛3(2):67-76. Available from: https://sid.ir/paper/71875/fa
IEEE:
کپیحسین میرزایی مقدم، تیمور توکلی هشجین، سعید مینایی، و حسن ذکی دیزجی، “اثر رطوبت, درجه رسیدگی و رقم بر خواص کیفی برگه کیوی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 2، pp. 67–76، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71875/fa