APA:
کپیامام جمعه، زهرا، و علاالدینی، بهزاد. (1384). بهبود شاخص های کیفی کیوی خشک شده و فرمولاسیون آن با استفاده از پیش فرایند اسمز. علوم کشاورزی ایران، 36(6)، 1421-1427. SID. https://sid.ir/paper/434059/fa
Vancouver:
کپیامام جمعه زهرا، علاالدینی بهزاد. بهبود شاخص های کیفی کیوی خشک شده و فرمولاسیون آن با استفاده از پیش فرایند اسمز. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1384؛36(6):1421-1427. Available from: https://sid.ir/paper/434059/fa
IEEE:
کپیزهرا امام جمعه، و بهزاد علاالدینی، “بهبود شاخص های کیفی کیوی خشک شده و فرمولاسیون آن با استفاده از پیش فرایند اسمز،” علوم کشاورزی ایران، vol. 36، no. 6، pp. 1421–1427، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/434059/fa