APA:
کپینوری، نگین، توریان، فهیمه، رکنی، نوردهر، آخوندزاده بستی، افشین، و میثاقی، علی. (1389). بررسی اثر نگهدارندگی اسانس دارچین و درجه حرارت نگهداری بر روی میزان رشد E. coli O157:H7 در همبرگر با استفاده ازتکنولوژی ترکیبی
. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(4)، 35-42. SID. https://sid.ir/paper/71882/fa
Vancouver:
کپینوری نگین، توریان فهیمه، رکنی نوردهر، آخوندزاده بستی افشین، میثاقی علی. بررسی اثر نگهدارندگی اسانس دارچین و درجه حرارت نگهداری بر روی میزان رشد E. coli O157:H7 در همبرگر با استفاده ازتکنولوژی ترکیبی
. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛7(4):35-42. Available from: https://sid.ir/paper/71882/fa
IEEE:
کپینگین نوری، فهیمه توریان، نوردهر رکنی، افشین آخوندزاده بستی، و علی میثاقی، “بررسی اثر نگهدارندگی اسانس دارچین و درجه حرارت نگهداری بر روی میزان رشد E. coli O157:H7 در همبرگر با استفاده ازتکنولوژی ترکیبی
،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 4، pp. 35–42، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71882/fa