APA:
کپیجعفریان صدیق، محمدرضا، رحیمی، ابراهیم، و دوستی، عباس. (1390). میزان آلودگی گوشت گوسفندان کشتار شده در کشتارگاه اصفهان به اشرشیا کلی
O157:H7 با استفاده از روش کشت و واکنش زنجیره ای پلی مراز (PCR). مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (Journal of Shahrekord University of Medical Sciences)، 13(2)، 61-68. SID. https://sid.ir/paper/58293/fa
Vancouver:
کپیجعفریان صدیق محمدرضا، رحیمی ابراهیم، دوستی عباس. میزان آلودگی گوشت گوسفندان کشتار شده در کشتارگاه اصفهان به اشرشیا کلی
O157:H7 با استفاده از روش کشت و واکنش زنجیره ای پلی مراز (PCR). مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (Journal of Shahrekord University of Medical Sciences)[Internet]. 1390؛13(2):61-68. Available from: https://sid.ir/paper/58293/fa
IEEE:
کپیمحمدرضا جعفریان صدیق، ابراهیم رحیمی، و عباس دوستی، “میزان آلودگی گوشت گوسفندان کشتار شده در کشتارگاه اصفهان به اشرشیا کلی
O157:H7 با استفاده از روش کشت و واکنش زنجیره ای پلی مراز (PCR)،” مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (Journal of Shahrekord University of Medical Sciences)، vol. 13، no. 2، pp. 61–68، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/58293/fa