مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,219
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

562
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

میزان آلودگی گوشت گوسفندان کشتار شده در کشتارگاه اصفهان به اشرشیا کلی O157:H7 با استفاده از روش کشت و واکنش زنجیره ای پلی مراز (PCR)

صفحات

 صفحه شروع 61 | صفحه پایان 68

کلیدواژه

اشرشیاکلیQ3
sans-serif"> O157:H7Q3

چکیده

 زمینه و هدف: اشرشیاکلی O157:H7 به عنوان یک عامل اسهال, کولیت خونریزی دهنده و سندرم اورمی همولیتیک در سراسر جهان شناخته شده است. گوشت آلوده به مدفوع حیوانی احتمالا منبع اصلی عفونت اشرشیاکلی O157:H7 می باشد. این مطالعه با هدف بررسی میزان شیوع اشرشیاکلی O157:H7 در نمونه های گوشت گوسفند در اصفهان با استفاده از روش کشت و واکنش زنجیره ای پلی مراز (PCR) انجام گرفت.روش بررسی: در این مطالعه توصیفی- تحلیلی 148 نمونه گوشت گوسفند کشتار شده در کشتارگاه اصفهان از مرداد 1386 تا 1388 به صورت تصادفی جمع آوری شدند. نمونه ها در آبگوشت تریپتون سوی حاوی مکمل نووبیوسین (TSB-n) به عنوان یک محیط غنی کننده و سپس محیط مک کانکی آگار سوربیتول دار حاوی مکمل سفکسیم و تلئوریت پتاسیم (CT-SMAC) به عنوان یک محیط انتخابی کشت داده شد. کلنی های مشکوک اشرشیاکلی O157:H7 جدا شده از روش های باکتریولوژی به وسیله آزمون زنجیره ای پلیمراز مورد ارزیابی قرار گرفت.یافته ها: بر اساس آزمون کشت به ترتیب 43 (29.1%) و 10 (6.8%) نمونه از نظر اشریشیاکلی و اشرشیاکلی O157:H7 مثبت بود. اما تنها 5 نمونه از اشرشیاکلی های سوربیتول منفی در آزمون واکنش زنجیره ای پلیمراز به عنوان اشرشیاکلی O157:H7 تشخیص داده شدند. شیوع فصلی اشرشیاکلی O157:H7 در نمونه های بررسی شده بین 0 تا 9.7% بود و بالاترین میزان آن در فصول بهار و تابستان مشاهده شد (P<0.05).نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که گوسفند می تواند به عنوان یک مخزن بالقوه برای اشرشیاکلیO157:H7 مطرح باشد و گوشت گوسفند ممکن است به عنوان یک حامل در انتقال این پاتوژن به انسان عمل کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جعفریان صدیق، محمدرضا، رحیمی، ابراهیم، و دوستی، عباس. (1390). میزان آلودگی گوشت گوسفندان کشتار شده در کشتارگاه اصفهان به اشرشیا کلی O157:H7 با استفاده از روش کشت و واکنش زنجیره ای پلی مراز (PCR). مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (Journal of Shahrekord University of Medical Sciences)، 13(2)، 61-68. SID. https://sid.ir/paper/58293/fa

    Vancouver: کپی

    جعفریان صدیق محمدرضا، رحیمی ابراهیم، دوستی عباس. میزان آلودگی گوشت گوسفندان کشتار شده در کشتارگاه اصفهان به اشرشیا کلی O157:H7 با استفاده از روش کشت و واکنش زنجیره ای پلی مراز (PCR). مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (Journal of Shahrekord University of Medical Sciences)[Internet]. 1390؛13(2):61-68. Available from: https://sid.ir/paper/58293/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا جعفریان صدیق، ابراهیم رحیمی، و عباس دوستی، “میزان آلودگی گوشت گوسفندان کشتار شده در کشتارگاه اصفهان به اشرشیا کلی O157:H7 با استفاده از روش کشت و واکنش زنجیره ای پلی مراز (PCR)،” مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (Journal of Shahrekord University of Medical Sciences)، vol. 13، no. 2، pp. 61–68، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/58293/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button