مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

682
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

765
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات درصد (0.5 یا %1)، ترکیب (NaCI یا NaCI/KCI) و زمان افزودن نمک بر ویژگی های بیوشیمیایی، میکروبیولوژیک و حسی دوغ پروبیوتیک

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 22

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عرب، سیده معصومه، مرتضویان، سیدامیرمحمد، آزادنیا، ابراهیم، کمیلی، رزیتا، علیمیری، تارا، و نجفی، مریم. (1395). بررسی اثرات درصد (0.5 یا %1), ترکیب (NaCI یا NaCI/KCI) و زمان افزودن نمک بر ویژگی های بیوشیمیایی, میکروبیولوژیک و حسی دوغ پروبیوتیک. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(55)، 13-22. SID. https://sid.ir/paper/71896/fa

    Vancouver: کپی

    عرب سیده معصومه، مرتضویان سیدامیرمحمد، آزادنیا ابراهیم، کمیلی رزیتا، علیمیری تارا، نجفی مریم. بررسی اثرات درصد (0.5 یا %1), ترکیب (NaCI یا NaCI/KCI) و زمان افزودن نمک بر ویژگی های بیوشیمیایی, میکروبیولوژیک و حسی دوغ پروبیوتیک. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(55):13-22. Available from: https://sid.ir/paper/71896/fa

    IEEE: کپی

    سیده معصومه عرب، سیدامیرمحمد مرتضویان، ابراهیم آزادنیا، رزیتا کمیلی، تارا علیمیری، و مریم نجفی، “بررسی اثرات درصد (0.5 یا %1), ترکیب (NaCI یا NaCI/KCI) و زمان افزودن نمک بر ویژگی های بیوشیمیایی, میکروبیولوژیک و حسی دوغ پروبیوتیک،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 55، pp. 13–22، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71896/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button