APA:
کپیعرب، سیده معصومه، مرتضویان، سیدامیرمحمد، آزادنیا، ابراهیم، کمیلی، رزیتا، علیمیری، تارا، و نجفی، مریم. (1395). بررسی اثرات درصد (0.5 یا %1), ترکیب (NaCI یا NaCI/KCI) و زمان افزودن نمک بر ویژگی های بیوشیمیایی, میکروبیولوژیک و حسی دوغ پروبیوتیک. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(55)، 13-22. SID. https://sid.ir/paper/71896/fa
Vancouver:
کپیعرب سیده معصومه، مرتضویان سیدامیرمحمد، آزادنیا ابراهیم، کمیلی رزیتا، علیمیری تارا، نجفی مریم. بررسی اثرات درصد (0.5 یا %1), ترکیب (NaCI یا NaCI/KCI) و زمان افزودن نمک بر ویژگی های بیوشیمیایی, میکروبیولوژیک و حسی دوغ پروبیوتیک. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(55):13-22. Available from: https://sid.ir/paper/71896/fa
IEEE:
کپیسیده معصومه عرب، سیدامیرمحمد مرتضویان، ابراهیم آزادنیا، رزیتا کمیلی، تارا علیمیری، و مریم نجفی، “بررسی اثرات درصد (0.5 یا %1), ترکیب (NaCI یا NaCI/KCI) و زمان افزودن نمک بر ویژگی های بیوشیمیایی, میکروبیولوژیک و حسی دوغ پروبیوتیک،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 55، pp. 13–22، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71896/fa