Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

487
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

583
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر آنزیم تریپسین و باکتری های پروبیوتیک و بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ

صفحات

 صفحه شروع 109 | صفحه پایان 120

چکیده

 هدف از این پژوهش بررسی اثر باکتری های پروبیوتیک و آنزیم تریپسین بر خواص فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی دوغ بود. بدین منظور پپتیدهای زیست فعال به میزان 5/1 و 3 میلی گرم در 100 میلی لیتر به فرمولاسیون دوغ پروبیوتیک که با cfu/ml 108 لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس هلوتیکوس به صورت جداگانه تلقیح شده بودند اضافه گردیدند. آزمونهای pH, شمارش کپک و مخمر, شمارش کلی فرم, زنده مانی باکتری های پروبیوتیک, ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی, اندازه گیری میزان گاما آمینو بوتیریک اسید و ارزیابی حسی بر روی دوغ انجام شد. نتایج نشان داد که استفاده از باکتری های پروبیوتیک به همراه آنزیم تریپسین و افزایش غلظت آن باعت افزایش زنده باکتری های پروبیوتیک, خاصیت آنتی اکسیدانی, میزان تولید گابا, امتیاز ارزیابی حسی بعد از 60 روز نگهداری شد. همچنین باعث کاهش pH, کپک و کلی فرم در دوغ گردید. با استفاده از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و 3 میلی گرم در 100 میلی لیتر آنزیم تریپسین می توان دوغ فراسودمند حاوی گابا با بار میکروبی کمتر و خواص آنتی اکسیدانی و حسی بالاتر تولید نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ناطقی، لیلا، صادقیان لودریجه، بهنام، و زارعی، فاطمه. (1400). بررسی اثر آنزیم تریپسین و باکتری های پروبیوتیک و بر خواص فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی دوغ. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(114 )، 109-120. SID. https://sid.ir/paper/399134/fa

    Vancouver: کپی

    ناطقی لیلا، صادقیان لودریجه بهنام، زارعی فاطمه. بررسی اثر آنزیم تریپسین و باکتری های پروبیوتیک و بر خواص فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی دوغ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(114 ):109-120. Available from: https://sid.ir/paper/399134/fa

    IEEE: کپی

    لیلا ناطقی، بهنام صادقیان لودریجه، و فاطمه زارعی، “بررسی اثر آنزیم تریپسین و باکتری های پروبیوتیک و بر خواص فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی دوغ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 114 ، pp. 109–120، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/399134/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا