APA:
کپیناطقی، لیلا، صادقیان لودریجه، بهنام، و زارعی، فاطمه. (1400). بررسی اثر آنزیم تریپسین و باکتری های پروبیوتیک و بر خواص فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی دوغ. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(114 )، 109-120. SID. https://sid.ir/paper/399134/fa
Vancouver:
کپیناطقی لیلا، صادقیان لودریجه بهنام، زارعی فاطمه. بررسی اثر آنزیم تریپسین و باکتری های پروبیوتیک و بر خواص فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی دوغ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(114 ):109-120. Available from: https://sid.ir/paper/399134/fa
IEEE:
کپیلیلا ناطقی، بهنام صادقیان لودریجه، و فاطمه زارعی، “بررسی اثر آنزیم تریپسین و باکتری های پروبیوتیک و بر خواص فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی دوغ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 114 ، pp. 109–120، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/399134/fa