APA:
کپیاقبال طلب، کوروش، فدایی نوغانی، وجیهه، و جودکی، حسن. (1398). تعیین قابلیت زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در دوغ حاوی موسیر و غنی سازی شده با عصاره جینکو. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(88 )، 173-184. SID. https://sid.ir/paper/72803/fa
Vancouver:
کپیاقبال طلب کوروش، فدایی نوغانی وجیهه، جودکی حسن. تعیین قابلیت زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در دوغ حاوی موسیر و غنی سازی شده با عصاره جینکو. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(88 ):173-184. Available from: https://sid.ir/paper/72803/fa
IEEE:
کپیکوروش اقبال طلب، وجیهه فدایی نوغانی، و حسن جودکی، “تعیین قابلیت زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در دوغ حاوی موسیر و غنی سازی شده با عصاره جینکو،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 88 ، pp. 173–184، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72803/fa