APA:
کپیدلوی، محسن، دارایی، امیر، آقاجانی، نرجس، دانش پور، گولن، حسینیان، معصومه، و محمدی، نرگس. (1391). تاثیر بلانچینگ و خیساندن در محلول های اسمزی بر جذب روغن و ارزیابی حسی چیپس سیب زمینی تولیدی. علوم غذایی و تغذیه، 9(4 (پیاپی 36))، 67-76. SID. https://sid.ir/paper/143317/fa
Vancouver:
کپیدلوی محسن، دارایی امیر، آقاجانی نرجس، دانش پور گولن، حسینیان معصومه، محمدی نرگس. تاثیر بلانچینگ و خیساندن در محلول های اسمزی بر جذب روغن و ارزیابی حسی چیپس سیب زمینی تولیدی. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1391؛9(4 (پیاپی 36)):67-76. Available from: https://sid.ir/paper/143317/fa
IEEE:
کپیمحسن دلوی، امیر دارایی، نرجس آقاجانی، گولن دانش پور، معصومه حسینیان، و نرگس محمدی، “تاثیر بلانچینگ و خیساندن در محلول های اسمزی بر جذب روغن و ارزیابی حسی چیپس سیب زمینی تولیدی،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 9، no. 4 (پیاپی 36)، pp. 67–76، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143317/fa