مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,806
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,012
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مروری بر کاربرد لفاف های خوراکی در مواد غذایی

صفحات

 صفحه شروع 111 | صفحه پایان 131

چکیده

 امروزه, کاربرد لفاف های خوراکی در پوشش دادن انواع مواد غذایی رواج یافته است و این لفاف ها تا حد زیادی در حال جایگزین شدن به جای لفاف های سنتزی هستند. زیست ـ کافت بودن, خوراکی بودن و کارآمد بودن این لفاف ها عامل اساسی رواج آنها در صنعت غذا و انجام گستره وسیعی از پژوهش ها در این ارتباط است. این مقاله, جنبه های بنیادین و کاربردی لفاف های خوراکی در صنعت غذا شامل تعاریف و کلیات, طبقه بندی ها, کاربردها و انواع ترکیبات مورد استفاده را مورد مرور قرار می دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مرتضویان، سیدامیرمحمد، عزیزی، محمدحسین، و سهراب وندی، سارا. (1389). مروری بر کاربرد لفاف های خوراکی در مواد غذایی. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(1)، 111-131. SID. https://sid.ir/paper/71924/fa

    Vancouver: کپی

    مرتضویان سیدامیرمحمد، عزیزی محمدحسین، سهراب وندی سارا. مروری بر کاربرد لفاف های خوراکی در مواد غذایی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛7(1):111-131. Available from: https://sid.ir/paper/71924/fa

    IEEE: کپی

    سیدامیرمحمد مرتضویان، محمدحسین عزیزی، و سارا سهراب وندی، “مروری بر کاربرد لفاف های خوراکی در مواد غذایی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 1، pp. 111–131، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71924/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button