مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,232
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,927
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

فیلم های خوراکی: شاخص های کیفی و روش های تولید

صفحات

 صفحه شروع 107 | صفحه پایان 117

چکیده

 زیست - کافت بودن (تجزیه پذیر بودن زیستی), خوراکی بودن و کارآمد بودن فیلم های خوراکی سبب شده است که این فیلم ها به عنوان جایگزین های فیلم های سنتزی به طور وسیع مورد مطالعه, پژوهش و کاربرد قرار گیرند. از جمله کاربردهای فیلم های خوراکی در ارتباط با مواد غذایی می توان به پوشش دادن فرآورده های قنادی, میوه ها و سبزی های تازه, برخی فرآورده های گوشتی, برخی فرآورده های لبنی, شکلات, تنقلات, غلات صبحانه ای, طیور و ماهی, فرآورده های منجمد, فرآورده های خشک شده و خشک شده انجمادی و نظایر اینها اشاره داشت. کارآیی فیلم های خوراکی به شاخص های کیفی آن ها مربوط می شود. این شاخص ها نیز به نوبه خود از جنس فیلم و روش تولید آن اثر می پذیرند. در این مقاله, شاخص های کیفی فیلم های خوراکی, روش های سنجش این خواص و روش های پایه ای تولید آن ها مورد مرور قرار می گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مرتضویان، سیدامیرمحمد، عزیزی، محمدحسین، و سهراب وندی، سارا. (1389). فیلم های خوراکی: شاخص های کیفی و روش های تولید. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(4)، 107-117. SID. https://sid.ir/paper/71884/fa

    Vancouver: کپی

    مرتضویان سیدامیرمحمد، عزیزی محمدحسین، سهراب وندی سارا. فیلم های خوراکی: شاخص های کیفی و روش های تولید. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛7(4):107-117. Available from: https://sid.ir/paper/71884/fa

    IEEE: کپی

    سیدامیرمحمد مرتضویان، محمدحسین عزیزی، و سارا سهراب وندی، “فیلم های خوراکی: شاخص های کیفی و روش های تولید،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 4، pp. 107–117، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71884/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button