APA:
کپیقاسمی، مصطفی، ارزانی، کاظم، حسنی، داراب، و قاسمی، شیوا. (1389). ترکیب اسیدهای چرب برخی از ژنوتیپ های انتخابی گردو (.Juglans regia L) در استان مرکزی. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(1)، 31-37. SID. https://sid.ir/paper/71925/fa
Vancouver:
کپیقاسمی مصطفی، ارزانی کاظم، حسنی داراب، قاسمی شیوا. ترکیب اسیدهای چرب برخی از ژنوتیپ های انتخابی گردو (.Juglans regia L) در استان مرکزی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛7(1):31-37. Available from: https://sid.ir/paper/71925/fa
IEEE:
کپیمصطفی قاسمی، کاظم ارزانی، داراب حسنی، و شیوا قاسمی، “ترکیب اسیدهای چرب برخی از ژنوتیپ های انتخابی گردو (.Juglans regia L) در استان مرکزی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 1، pp. 31–37، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71925/fa