مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,287
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

436
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شناسایی مخمرهای ایزوله شده از خمیرترش های بومی ایران با استفاده از تکنیک پی سی ار

صفحات

 صفحه شروع 67 | صفحه پایان 75

چکیده

 خمیرترش, خمیری است که از آب و آرد تشکیل شده است و میکرو ارگانیسم های اصلی آن باکتری های اسید لاکتیک و مخمرها هستند. فرایند تخمیر خمیر ترش بر پایه تخمیر لاکتیکی و الکلی است که به ترتیب توسط باکتری های اسید لاکتیک و مخمرها انجام می شود. هم چنین این میکروارگانیسم ها نقش مهمی در بهبود طعم, بافت و ماندگاری فراورده های نانوایی ایفا می کنند. در این پژوهش, نمونه های خمیرترش جمع آوری شده از مناطق مختلف ایران به منظور بررسی فلور مخمری, مورد مطالعه قرار گرفتند. جهت رسیدن به این هدف, مخمرها با روش مورفولوژی کلنی جداسازی و سپس جهت شناسایی دقیق با جفت آغازگرهای عمومی قارچ ها, ژن 26S rRNAs تکثیر داده شد. قطعاتی که تکثیرشدند, پس از خالص سازی به منظور توالی یابی به شرکت بیوساینس انگلستان ارسال شد. سپس با مقایسه توالی های حاصل با توالی های موجود در بانک اطلاعاتی ژنتیک (NCBI), گونه مخمر های مورد مطالعه شناسایی شدند. نتایج نشان داد که مخمرهای ایزوله شده شامل ساکارومایسس سرویزیه, ساکارومایسس اگزیگوس, ایساتچنیکا اورنتالیس, تورولوسپورا فرانسیسکا, تورولوسپورا دلبروکی و پیشیا فرمنتاس بودند که گونه های غالب مربوط به ساکارومایسس سرویزیه و ساکارومایسس اگزیگوس بودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اکبریان میمند، محمدجواد، خمیری، مرتضی، صادقی ماهونک، علیرضا، و اعلمی، مهران. (1396). شناسایی مخمرهای ایزوله شده از خمیرترش های بومی ایران با استفاده از تکنیک پی سی ار. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(62)، 67-75. SID. https://sid.ir/paper/71947/fa

    Vancouver: کپی

    اکبریان میمند محمدجواد، خمیری مرتضی، صادقی ماهونک علیرضا، اعلمی مهران. شناسایی مخمرهای ایزوله شده از خمیرترش های بومی ایران با استفاده از تکنیک پی سی ار. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(62):67-75. Available from: https://sid.ir/paper/71947/fa

    IEEE: کپی

    محمدجواد اکبریان میمند، مرتضی خمیری، علیرضا صادقی ماهونک، و مهران اعلمی، “شناسایی مخمرهای ایزوله شده از خمیرترش های بومی ایران با استفاده از تکنیک پی سی ار،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 62، pp. 67–75، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71947/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button