APA:
کپیفرجی کفشگری، سمانه، اعلمی، مهران، خمیری، مرتضی، و معتمدزادگان، علی. (1396). اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و جایگزین های چربی بر پایه پروتئین بر ویژگی های فیزیکی بستنی کم چرب وانیلی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(62)، 191-200. SID. https://sid.ir/paper/71963/fa
Vancouver:
کپیفرجی کفشگری سمانه، اعلمی مهران، خمیری مرتضی، معتمدزادگان علی. اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و جایگزین های چربی بر پایه پروتئین بر ویژگی های فیزیکی بستنی کم چرب وانیلی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(62):191-200. Available from: https://sid.ir/paper/71963/fa
IEEE:
کپیسمانه فرجی کفشگری، مهران اعلمی، مرتضی خمیری، و علی معتمدزادگان، “اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و جایگزین های چربی بر پایه پروتئین بر ویژگی های فیزیکی بستنی کم چرب وانیلی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 62، pp. 191–200، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71963/fa