APA:
کپیفرجی کفشگری، سمانه، اعلمی، مهران، خمیری، مرتضی، معتمدزادگان، علی، و اکبریان میمند، محمدجواد. (1393). بهینه سای فرمولاسیون بستنی کم چرب با کاربرد آنیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و جایگین های چربی بر پایه پروتئین. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 3(3)، 227-244. SID. https://sid.ir/paper/234035/fa
Vancouver:
کپیفرجی کفشگری سمانه، اعلمی مهران، خمیری مرتضی، معتمدزادگان علی، اکبریان میمند محمدجواد. بهینه سای فرمولاسیون بستنی کم چرب با کاربرد آنیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و جایگین های چربی بر پایه پروتئین. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1393؛3(3):227-244. Available from: https://sid.ir/paper/234035/fa
IEEE:
کپیسمانه فرجی کفشگری، مهران اعلمی، مرتضی خمیری، علی معتمدزادگان، و محمدجواد اکبریان میمند، “بهینه سای فرمولاسیون بستنی کم چرب با کاربرد آنیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و جایگین های چربی بر پایه پروتئین،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 3، no. 3، pp. 227–244، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234035/fa