مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

954
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

672
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سای فرمولاسیون بستنی کم چرب با کاربرد آنیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و جایگین های چربی بر پایه پروتئین

صفحات

 صفحه شروع 227 | صفحه پایان 244

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فرجی کفشگری، سمانه، اعلمی، مهران، خمیری، مرتضی، معتمدزادگان، علی، و اکبریان میمند، محمدجواد. (1393). بهینه سای فرمولاسیون بستنی کم چرب با کاربرد آنیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و جایگین های چربی بر پایه پروتئین. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 3(3)، 227-244. SID. https://sid.ir/paper/234035/fa

    Vancouver: کپی

    فرجی کفشگری سمانه، اعلمی مهران، خمیری مرتضی، معتمدزادگان علی، اکبریان میمند محمدجواد. بهینه سای فرمولاسیون بستنی کم چرب با کاربرد آنیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و جایگین های چربی بر پایه پروتئین. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1393؛3(3):227-244. Available from: https://sid.ir/paper/234035/fa

    IEEE: کپی

    سمانه فرجی کفشگری، مهران اعلمی، مرتضی خمیری، علی معتمدزادگان، و محمدجواد اکبریان میمند، “بهینه سای فرمولاسیون بستنی کم چرب با کاربرد آنیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و جایگین های چربی بر پایه پروتئین،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 3، no. 3، pp. 227–244، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234035/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا