APA:
کپیجلالیان، محسن، شعبان پور، بهاره، شعبانی، علی، گرگین، سعید، و خمیری، مرتضی. (1390). ارزیابی کیفیت ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) منجمد شده قبل و بعد از جمود نعشی, طی نگهداری در یخچال 4±1
°
C. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(33)، 101-111. SID. https://sid.ir/paper/72006/fa
Vancouver:
کپیجلالیان محسن، شعبان پور بهاره، شعبانی علی، گرگین سعید، خمیری مرتضی. ارزیابی کیفیت ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) منجمد شده قبل و بعد از جمود نعشی, طی نگهداری در یخچال 4±1
°
C. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(33):101-111. Available from: https://sid.ir/paper/72006/fa
IEEE:
کپیمحسن جلالیان، بهاره شعبان پور، علی شعبانی، سعید گرگین، و مرتضی خمیری، “ارزیابی کیفیت ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) منجمد شده قبل و بعد از جمود نعشی, طی نگهداری در یخچال 4±1
°
C،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 33، pp. 101–111، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72006/fa