APA:
کپیپایان، میترا، و سیدین اردبیلی، سیدمهدی. (1390). بررسی تاثیر جایگزینی آرد گندم با آرد چاودار بر زمان ماندگاری نان سنگک. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(33)، 77-85. SID. https://sid.ir/paper/72010/fa
Vancouver:
کپیپایان میترا، سیدین اردبیلی سیدمهدی. بررسی تاثیر جایگزینی آرد گندم با آرد چاودار بر زمان ماندگاری نان سنگک. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(33):77-85. Available from: https://sid.ir/paper/72010/fa
IEEE:
کپیمیترا پایان، و سیدمهدی سیدین اردبیلی، “بررسی تاثیر جایگزینی آرد گندم با آرد چاودار بر زمان ماندگاری نان سنگک،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 33، pp. 77–85، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72010/fa