APA:
کپیپیرایش فر، بهروز، رشمه کریم، کاووس، و محمدخانی، ع.. (1380). تاثیر درجه استخراج بر کیفیت آرد و نان. زیتون، -(148)، 18-22. SID. https://sid.ir/paper/446437/fa
Vancouver:
کپیپیرایش فر بهروز، رشمه کریم کاووس، محمدخانی ع.. تاثیر درجه استخراج بر کیفیت آرد و نان. زیتون[Internet]. 1380؛-(148):18-22. Available from: https://sid.ir/paper/446437/fa
IEEE:
کپیبهروز پیرایش فر، کاووس رشمه کریم، و ع. محمدخانی، “تاثیر درجه استخراج بر کیفیت آرد و نان،” زیتون، vol. -، no. 148، pp. 18–22، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/446437/fa