APA:
کپیکشانی، مریم، زمین دار، نفیسه، و حاجیان، رضا. (1399). تاثیر گرمایش اهمیک بر سرعت انجماد زدایی و خصوصیات ماهی تن منجمد. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 16(5 (پیاپی 65) )، 621-628. SID. https://sid.ir/paper/366093/fa
Vancouver:
کپیکشانی مریم، زمین دار نفیسه، حاجیان رضا. تاثیر گرمایش اهمیک بر سرعت انجماد زدایی و خصوصیات ماهی تن منجمد. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛16(5 (پیاپی 65) ):621-628. Available from: https://sid.ir/paper/366093/fa
IEEE:
کپیمریم کشانی، نفیسه زمین دار، و رضا حاجیان، “تاثیر گرمایش اهمیک بر سرعت انجماد زدایی و خصوصیات ماهی تن منجمد،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 5 (پیاپی 65) ، pp. 621–628، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366093/fa