APA:
کپیسردرودیان، مریم، آریان فر، اکرم، محمدی ثانی، علی، و ناجی طبسی، سارا. (1398). تخلیص آنزیمی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و امولسیون کنندگی آن. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(95 )، 39-51. SID. https://sid.ir/paper/72018/fa
Vancouver:
کپیسردرودیان مریم، آریان فر اکرم، محمدی ثانی علی، ناجی طبسی سارا. تخلیص آنزیمی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و امولسیون کنندگی آن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(95 ):39-51. Available from: https://sid.ir/paper/72018/fa
IEEE:
کپیمریم سردرودیان، اکرم آریان فر، علی محمدی ثانی، و سارا ناجی طبسی، “تخلیص آنزیمی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و امولسیون کنندگی آن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 95 ، pp. 39–51، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72018/fa