APA:
کپییقبانی، مسعود، و محمدزاده، جلال. (1384). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاسته ارقام غالب سیب زمینی منطقه گلستان. علوم و صنایع غذایی ایران، 2(4)، 71-79. SID. https://sid.ir/paper/72025/fa
Vancouver:
کپییقبانی مسعود، محمدزاده جلال. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاسته ارقام غالب سیب زمینی منطقه گلستان. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1384؛2(4):71-79. Available from: https://sid.ir/paper/72025/fa
IEEE:
کپیمسعود یقبانی، و جلال محمدزاده، “بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاسته ارقام غالب سیب زمینی منطقه گلستان،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 4، pp. 71–79، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72025/fa