مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,102
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

805
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میزان آلودگی میکروبی بستنی های سنتی تولیدی در شهرستان شهرکرد

صفحات

 صفحه شروع 21 | صفحه پایان 27

چکیده

 در این بررسی تعداد 200 نمونه بستنی سنتی از بستنی فروشی ها و قنادی های سطح شهرستان شهرکرد جمع آوری گردید و از نظر آلودگی میکروبی مطابق استاندارد ملی ایران مورد آزمایش قرار گرفت. تعداد 100 نمونه دارای آلودگی بیش از حد مجاز (گرم/ 105×5<) از نظر شمارش کلی باکتری های مزوفیل هوازی بودند. تعداد 114 نمونه آلودگی بیش از حد مجاز (گرم/ 102<) به استافیلوکوکوس ارئوس نشان دادند. از نظر شمارش انتروباکتریاسه تعداد 99 نمونه دارای آلودگی بیش از حد مجاز (گرم/ 102<) بودند و در 2 نمونه آلودگی به اشریشیا کلی مشاهده گردید. تعداد 24 نمونه آلودگی بیش از حد مجاز (گرم/ 103<) به باکتری باسیلوس سرئوس نشان دادند. همچنین در مورد لیستریا مونوسایتوژنز هیچ گونه مورد آلوده ای مشاهده نگردید.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

شاکریان، امیر، کریم، گیتی، تاج بخش، الهه، و شفیعی، منصور. (1384). بررسی میزان آلودگی میکروبی بستنی های سنتی تولیدی در شهرستان شهرکرد . علوم و صنایع غذایی ایران، 2(4)، 21-27. SID. https://sid.ir/paper/72032/fa

Vancouver: کپی

شاکریان امیر، کریم گیتی، تاج بخش الهه، شفیعی منصور. بررسی میزان آلودگی میکروبی بستنی های سنتی تولیدی در شهرستان شهرکرد . علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1384؛2(4):21-27. Available from: https://sid.ir/paper/72032/fa

IEEE: کپی

امیر شاکریان، گیتی کریم، الهه تاج بخش، و منصور شفیعی، “بررسی میزان آلودگی میکروبی بستنی های سنتی تولیدی در شهرستان شهرکرد ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 4، pp. 21–27، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72032/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button