مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,736
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

973
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه پروفایل اسیدهای چرب و اندیس های فیزیکوشیمیایی کره های سنتی گوسفندی و گاوی

صفحات

 صفحه شروع 35 | صفحه پایان 43

چکیده

 در این تحقیق, اندیس های فیزیکوشیمیایی شامل اسیدیته, عدد پراکسید, عدد صابونی, عدد یدی و ضریب شکست بر اساس روش های استاندارد و ترکیب اسیدهای چرب به روش کروماتوگرافی گازی در 8 نمونه کره حیوانی (گاوی و گوسفندی) شهرستان های درگز و قوچان در دو فصل بهار و تابستان مورد بررسی قرار گرفت. بالاترین اسیدیته, پراکسید, عدد صابونی, عدد یدی و ضریب شکست به ترتیب در مقادیر (%0.54 اسید اولئیک), (0.73 میلی اکی والان پراکسید), (236.53 میلی گرم پتاس در گرم), 35.03 (گرم ید) و (1.455 درجه) در کره گاوی تابستانه قوچان, کره گاوی بهاره درگز, کره گاوی بهاره قوچان, کره گاوی بهاره درگز و کره گوسفندی بهاره قوجان مشاهده شد. از طرفی کمترین این اندیس ها به ترتیب در مقادیر (%0.11 اسید اولئیک), (0.22 میلی اکی والان پراکسید), (288.88 میلی گرم پتاس در گرم), (27.16 گرم ید) و (1.453) در کره گاوی بهاره درگز, کره گاوی بهاره شهرستان قوچان, کره گوسفندی تابستانه درگز, کره گوسفندی تابستانه قوچان, کره گاوی بهاره درگز مشاهده شد. مقدار اسیدهای چرب اشباع, تک غیراشباع و چند غیراشباع در کره گاوی بهاره به ترتیب 59.9, 36.06 و 3.67 درصد و کره گوسفندی بهاره 53.25, 43.31 و 4.33 درصد بود. از طرفی مقدار اسیدهای چرب اشباع, تک غیراشباع و چند غیراشباع در کره گاوی تابستانه به ترتیب 55.41, 34.04 و 3.84 و کره گوسفندی تابستانه 52.16, 37.28 و 4.18 درصد بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رزم، ساناز، عطای صالحی، اسماعیل، و غیاثوند، رضا. (1395). مقایسه پروفایل اسیدهای چرب و اندیس های فیزیکوشیمیایی کره های سنتی گوسفندی و گاوی. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(57)، 35-43. SID. https://sid.ir/paper/72039/fa

    Vancouver: کپی

    رزم ساناز، عطای صالحی اسماعیل، غیاثوند رضا. مقایسه پروفایل اسیدهای چرب و اندیس های فیزیکوشیمیایی کره های سنتی گوسفندی و گاوی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(57):35-43. Available from: https://sid.ir/paper/72039/fa

    IEEE: کپی

    ساناز رزم، اسماعیل عطای صالحی، و رضا غیاثوند، “مقایسه پروفایل اسیدهای چرب و اندیس های فیزیکوشیمیایی کره های سنتی گوسفندی و گاوی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 57، pp. 35–43، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72039/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button