APA:
کپیرزم، ساناز، عطای صالحی، اسماعیل، و غیاثوند، رضا. (1395). مقایسه پروفایل اسیدهای چرب و اندیس های فیزیکوشیمیایی کره های سنتی گوسفندی و گاوی. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(57)، 35-43. SID. https://sid.ir/paper/72039/fa
Vancouver:
کپیرزم ساناز، عطای صالحی اسماعیل، غیاثوند رضا. مقایسه پروفایل اسیدهای چرب و اندیس های فیزیکوشیمیایی کره های سنتی گوسفندی و گاوی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(57):35-43. Available from: https://sid.ir/paper/72039/fa
IEEE:
کپیساناز رزم، اسماعیل عطای صالحی، و رضا غیاثوند، “مقایسه پروفایل اسیدهای چرب و اندیس های فیزیکوشیمیایی کره های سنتی گوسفندی و گاوی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 57، pp. 35–43، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72039/fa