APA:
کپیابراهیم پور، نسیم، پیغمبردوست، سیدهادی، و آزادمرددمیرچی، صدیف. (1389). تاثیر افزودن پکتین, گوار و کاراگینان بر روی ویژگی های کیفی نان حجیم بدون گلوتن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 3.20(2)، 85-98. SID. https://sid.ir/paper/148617/fa
Vancouver:
کپیابراهیم پور نسیم، پیغمبردوست سیدهادی، آزادمرددمیرچی صدیف. تاثیر افزودن پکتین, گوار و کاراگینان بر روی ویژگی های کیفی نان حجیم بدون گلوتن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1389؛3.20(2):85-98. Available from: https://sid.ir/paper/148617/fa
IEEE:
کپینسیم ابراهیم پور، سیدهادی پیغمبردوست، و صدیف آزادمرددمیرچی، “تاثیر افزودن پکتین, گوار و کاراگینان بر روی ویژگی های کیفی نان حجیم بدون گلوتن،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 3.20، no. 2، pp. 85–98، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148617/fa