APA:
کپیژانداری، فاطمه، شهیدی، فخری، وریدی، محمدجواد، طباطبایی یزدی، فریده، عدالتیان دوم، محمدرضا، و روشنک، سحر. (1398). بررسی اثر سطوح مختلف زنجبیل و آب ماست بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی و حسی هویج تخمیری. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(96 )، 27-42. SID. https://sid.ir/paper/72050/fa
Vancouver:
کپیژانداری فاطمه، شهیدی فخری، وریدی محمدجواد، طباطبایی یزدی فریده، عدالتیان دوم محمدرضا، روشنک سحر. بررسی اثر سطوح مختلف زنجبیل و آب ماست بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی و حسی هویج تخمیری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(96 ):27-42. Available from: https://sid.ir/paper/72050/fa
IEEE:
کپیفاطمه ژانداری، فخری شهیدی، محمدجواد وریدی، فریده طباطبایی یزدی، محمدرضا عدالتیان دوم، و سحر روشنک، “بررسی اثر سطوح مختلف زنجبیل و آب ماست بر خصوصیات فیزیکی-شیمیایی و حسی هویج تخمیری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 96 ، pp. 27–42، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72050/fa