APA:
کپیمظلومی، محمدتقی، تسلیمی، اقدس، جمشیدی، اسماعیل، عاطفی، محسن، حاج سیدجوادی، نسرین، کمیلی فنود، رزیتا، سیداحمدیان، فریبا، فلاحت پیشه، حمیدرضا، چوبدار، نیلوفر، هادیان، زهرا، گلستان، بنفشه، و شفیقی، سیدعلی. (1386). مقایسه اثرات روش های خشک کردن به کمک خلاء, انجماد, خورشید, مایکروویو با روش سنتی بر ویژگی های زعفران قائن. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 2(1)، 69-76. SID. https://sid.ir/paper/121381/fa
Vancouver:
کپیمظلومی محمدتقی، تسلیمی اقدس، جمشیدی اسماعیل، عاطفی محسن، حاج سیدجوادی نسرین، کمیلی فنود رزیتا، سیداحمدیان فریبا، فلاحت پیشه حمیدرضا، چوبدار نیلوفر، هادیان زهرا، گلستان بنفشه، شفیقی سیدعلی. مقایسه اثرات روش های خشک کردن به کمک خلاء, انجماد, خورشید, مایکروویو با روش سنتی بر ویژگی های زعفران قائن. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1386؛2(1):69-76. Available from: https://sid.ir/paper/121381/fa
IEEE:
کپیمحمدتقی مظلومی، اقدس تسلیمی، اسماعیل جمشیدی، محسن عاطفی، نسرین حاج سیدجوادی، رزیتا کمیلی فنود، فریبا سیداحمدیان، حمیدرضا فلاحت پیشه، نیلوفر چوبدار، زهرا هادیان، بنفشه گلستان، و سیدعلی شفیقی، “مقایسه اثرات روش های خشک کردن به کمک خلاء, انجماد, خورشید, مایکروویو با روش سنتی بر ویژگی های زعفران قائن،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 1، pp. 69–76، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121381/fa