APA:
کپیعاطفی، محسن، تسلیمی، اقدس، حساس، محمدرضا، و مظلومی، محمدتقی. (1383). بررسی اثرات خشک کردن انجمادی بر ویژگیهای کیفی زعفران. علوم و صنایع غذایی ایران، 1(2)، 41-49. SID. https://sid.ir/paper/71849/fa
Vancouver:
کپیعاطفی محسن، تسلیمی اقدس، حساس محمدرضا، مظلومی محمدتقی. بررسی اثرات خشک کردن انجمادی بر ویژگیهای کیفی زعفران. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1383؛1(2):41-49. Available from: https://sid.ir/paper/71849/fa
IEEE:
کپیمحسن عاطفی، اقدس تسلیمی، محمدرضا حساس، و محمدتقی مظلومی، “بررسی اثرات خشک کردن انجمادی بر ویژگیهای کیفی زعفران،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 1، no. 2، pp. 41–49، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71849/fa