APA:
کپیجعفری، سعید، حجتی، محمد، جوینده، حسین، نوشاد، محمد، و برزگر، حسن. (1397). تاثیر صمغ گزانتان و پلی ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی های شربت خاکشیرفراسودمند. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 10(2 )، 63-80. SID. https://sid.ir/paper/392304/fa
Vancouver:
کپیجعفری سعید، حجتی محمد، جوینده حسین، نوشاد محمد، برزگر حسن. تاثیر صمغ گزانتان و پلی ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی های شربت خاکشیرفراسودمند. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1397؛10(2 ):63-80. Available from: https://sid.ir/paper/392304/fa
IEEE:
کپیسعید جعفری، محمد حجتی، حسین جوینده، محمد نوشاد، و حسن برزگر، “تاثیر صمغ گزانتان و پلی ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی های شربت خاکشیرفراسودمند،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 10، no. 2 ، pp. 63–80، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/392304/fa