APA:
کپیرنجبریان، سعید، رضازادباری، محمود، الماسی، هادی، و امیری، صابر. (1396). تاثیر فیلم و پوشش نانوکامپوزیت فعال کازئینات سدیم حاوی اسانس دارچین در افزایش ماندگاری فیله سینه مرغ. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(71)، 171-184. SID. https://sid.ir/paper/72103/fa
Vancouver:
کپیرنجبریان سعید، رضازادباری محمود، الماسی هادی، امیری صابر. تاثیر فیلم و پوشش نانوکامپوزیت فعال کازئینات سدیم حاوی اسانس دارچین در افزایش ماندگاری فیله سینه مرغ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(71):171-184. Available from: https://sid.ir/paper/72103/fa
IEEE:
کپیسعید رنجبریان، محمود رضازادباری، هادی الماسی، و صابر امیری، “تاثیر فیلم و پوشش نانوکامپوزیت فعال کازئینات سدیم حاوی اسانس دارچین در افزایش ماندگاری فیله سینه مرغ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 71، pp. 171–184، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72103/fa