مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,665
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,205
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر فیلم و پوشش نانوکامپوزیت فعال کازئینات سدیم حاوی اسانس دارچین در افزایش ماندگاری فیله سینه مرغ

صفحات

 صفحه شروع 171 | صفحه پایان 184

چکیده

 هدف از این پژوهش, بررسی تاثیر فیلم و پوشش کازئینات سدیم(CS)  حاوی نانوفیبر سلولز(CNF)  و اسانس دارچین(CEO)  در حفظ خصوصیات کیفی فیله سینه مرغ در طول نگهداری در یخچال بوده است. فیله های تازه با فیلم و محلول های پوشش دهی کازئینات سدیم حاوی 5 درصد اسانس دارچین و 2.5 و 5 درصد نانوفیبرسلولز تیمار شده و در یخچال نگهداری شدند و در روزهای 0, 4, 8 و12, آزمون های شیمیایی pH), TBA, (TVB-N و آزمون های میکروبی  TVC)و (PTC و همچنین ارزیابی حسی (رنگ, بو و پذیرش کلی) بر روی آنها انجام شد. نمونه های بسته بندی شده با فیلم نانوکامپوزیت 2.5 درصد CNF حاوی اسانس دارچین تا روز 12 به طور معنی داری باعث کاهش مقادیر TBA و TVB-N به ترتیب به میزان  0.12±0.02mg/Kg(MDA)و  23.8±3.96mg/100gشد که کمتر از سایر تیمارها بود. همچنین از نظر بار میکروبی, نمونه های بسته بندی شده با فیلم نانوکامپوزیتی حاوی اسانس دارچین تا روز 12 در دامنه قابل قبول برای مصارف انسانی قرار داشت. اما نمونه های شاهد و پوشش دار فراتر از حد مجاز بود. میزان باکتری های سرما دوست نیز در نمونه های بسته بندی شده با پوشش نسبت به نمونه های بسته بندی شده با فیلم افزایش معنی داری را نشان داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رنجبریان، سعید، رضازادباری، محمود، الماسی، هادی، و امیری، صابر. (1396). تاثیر فیلم و پوشش نانوکامپوزیت فعال کازئینات سدیم حاوی اسانس دارچین در افزایش ماندگاری فیله سینه مرغ. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(71)، 171-184. SID. https://sid.ir/paper/72103/fa

    Vancouver: کپی

    رنجبریان سعید، رضازادباری محمود، الماسی هادی، امیری صابر. تاثیر فیلم و پوشش نانوکامپوزیت فعال کازئینات سدیم حاوی اسانس دارچین در افزایش ماندگاری فیله سینه مرغ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(71):171-184. Available from: https://sid.ir/paper/72103/fa

    IEEE: کپی

    سعید رنجبریان، محمود رضازادباری، هادی الماسی، و صابر امیری، “تاثیر فیلم و پوشش نانوکامپوزیت فعال کازئینات سدیم حاوی اسانس دارچین در افزایش ماندگاری فیله سینه مرغ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 71، pp. 171–184، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72103/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button