APA:
کپیآزادشهرکی، فرزاد، و اسعدیان، امیرحسن. (1396). تاثیر تیمار اسیدسالیسیلیک و نانو زئولیت های حاوی پرمنگنات پتاسیم بر حفظ کیفیت و افزایش عمر انبارمانی کلم براکلی رقم ایتالیکا پلنک. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(71)، 309-322. SID. https://sid.ir/paper/72104/fa
Vancouver:
کپیآزادشهرکی فرزاد، اسعدیان امیرحسن. تاثیر تیمار اسیدسالیسیلیک و نانو زئولیت های حاوی پرمنگنات پتاسیم بر حفظ کیفیت و افزایش عمر انبارمانی کلم براکلی رقم ایتالیکا پلنک. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(71):309-322. Available from: https://sid.ir/paper/72104/fa
IEEE:
کپیفرزاد آزادشهرکی، و امیرحسن اسعدیان، “تاثیر تیمار اسیدسالیسیلیک و نانو زئولیت های حاوی پرمنگنات پتاسیم بر حفظ کیفیت و افزایش عمر انبارمانی کلم براکلی رقم ایتالیکا پلنک،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 71، pp. 309–322، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72104/fa