مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

870
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

815
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر تیمار اسیدسالیسیلیک و نانو زئولیت های حاوی پرمنگنات پتاسیم بر حفظ کیفیت و افزایش عمر انبارمانی کلم براکلی رقم ایتالیکا پلنک

صفحات

 صفحه شروع 309 | صفحه پایان 322

چکیده

 در این پژوهش تاثیر تیمار اسیدسالیسیلیک در 2 سطح (صفر و 2 میلی مول در لیتر) و نانو زئولیت حاوی پرمنگنات پتاسیم در 2 سطح (صفر و 10 گرم) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عمر انباری گلچه های کلم براکلی مورد بررسی قرار گرفت. نمونه ها در سردخانه در دمای 1 درجه سانتی گراد با رطوبت نسبی 95-90 درصد به مدت 24 روز نگهداری شدند. نمونه ها در روز قبل از انباری و در طول دوره نگهداری با فاصله 4 روز از سردخانه خارج شده و به منظور ایجاد حالت مشابه در خرده فروشی ها به مدت 24 ساعت در دمای اتاق قرار گرفته و سپس از نظر فاکتورهای مختلف کیفی و کمی نظیر کاهش وزن, کیفیت ظاهری, اتیلن, مواد جامد محلول کل, اسید قابل تیتراسیون, ویتامین ث, رنگ ظاهری, کلروفیل, کارتنوئید, فنول کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی کل مورد اندازه گیری قرار گرفتند. نتایج نشان داد که تیمار اسیدسالیسیلیک و نانو زئولیت حاوی پرمنگنات پتاسیم و تیمار توام نانو زئولیت حاوی پرمنگنات پتاسیم و اسیدسالیسیلیک, تاثیر معنی داری در حفظ کیفیت ظاهری و خصوصیات کمی و کیفی نسبت به گلچه های شاهد داشتند. همچنین تیمار توام نانو جاذب اتیلن و اسید سالیسیلیک بهترین اثر را در حفظ کیفیت ظاهری, جلوگیری از تخریب کلروفیل و ممانعت از زردی و پیری گلچه ها و حفظ مواد فراسودمند نشان داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آزادشهرکی، فرزاد، و اسعدیان، امیرحسن. (1396). تاثیر تیمار اسیدسالیسیلیک و نانو زئولیت های حاوی پرمنگنات پتاسیم بر حفظ کیفیت و افزایش عمر انبارمانی کلم براکلی رقم ایتالیکا پلنک. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(71)، 309-322. SID. https://sid.ir/paper/72104/fa

    Vancouver: کپی

    آزادشهرکی فرزاد، اسعدیان امیرحسن. تاثیر تیمار اسیدسالیسیلیک و نانو زئولیت های حاوی پرمنگنات پتاسیم بر حفظ کیفیت و افزایش عمر انبارمانی کلم براکلی رقم ایتالیکا پلنک. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(71):309-322. Available from: https://sid.ir/paper/72104/fa

    IEEE: کپی

    فرزاد آزادشهرکی، و امیرحسن اسعدیان، “تاثیر تیمار اسیدسالیسیلیک و نانو زئولیت های حاوی پرمنگنات پتاسیم بر حفظ کیفیت و افزایش عمر انبارمانی کلم براکلی رقم ایتالیکا پلنک،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 71، pp. 309–322، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72104/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button