APA:
کپیشیرزائی، شهره، شیخ الاسلامی، زهرا، و عطایی صالحی، اسماعیل. (1396). بررسی امکان مشروط نمودن دانه گندم با امواج فراصوت و تاثیر آن بر خصوصیات فارینوگرافی خمیر و تصویری نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(71)، 291-298. SID. https://sid.ir/paper/72106/fa
Vancouver:
کپیشیرزائی شهره، شیخ الاسلامی زهرا، عطایی صالحی اسماعیل. بررسی امکان مشروط نمودن دانه گندم با امواج فراصوت و تاثیر آن بر خصوصیات فارینوگرافی خمیر و تصویری نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(71):291-298. Available from: https://sid.ir/paper/72106/fa
IEEE:
کپیشهره شیرزائی، زهرا شیخ الاسلامی، و اسماعیل عطایی صالحی، “بررسی امکان مشروط نمودن دانه گندم با امواج فراصوت و تاثیر آن بر خصوصیات فارینوگرافی خمیر و تصویری نان بربری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 71، pp. 291–298، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72106/fa