مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

975
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

876
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی امکان مشروط نمودن دانه گندم با امواج فراصوت و تاثیر آن بر خصوصیات فارینوگرافی خمیر و تصویری نان بربری

صفحات

 صفحه شروع 291 | صفحه پایان 298

چکیده

 به منظور بهبود ویژگی های آسیابانی گندم و خصوصیات رئولوژیکی آرد, توزیع مجدد رطوبت در لایه های داخلی و محیطی دانه گندم از اهمیت بالایی برخوردار است که این توزیع مجدد رطوبت بستگی به روش مشروط سازی گندم دارد. در واقع می توان با به کارگیری روش های سریع و فیزیکی نوین نظیر استفاده از امواج فراصوت, شرایط ویژه ای را مهیا می گردد که چنین توزیع مجدد رطوبت, به صورت بهینه انجام شود. از این رو هدف از انجام این پژوهش بررسی تاثیر فرآیند مشروط کردن دانه گندم با استفاده از امواج فراصوت با شدت های 20, 50, 70 و 90 درصد و در طی زمان های 1, 3 و 5 دقیقه و مطالعه خصوصیات فارینوگرافی خمیر و ویژگی های تصویری نان بربری در قالب طرح کاملا تصادفی با آرایش فاکتوریل بود (0.05≥p). نتایج نشان داد که استفاده از امواج فراصوت سبب بهبود خصوصیات فارینوگرافی خمیر گردید. این در حالی بود که در شدت های بالاتر از 70 درصد خصوصیات رئولوژیکی خمیر روند نزولی داشت. از سوی دیگر استفاده از این امواج سبب بهبود میزان تخلخل و مولفه های رنگی L* و b* پوسته و کاهش میزان مولفه a* گردید. از این رو می توان از این تکنیک در بهبود مرحله مشروط کردن دانه گندم طی فرآیند آسیابانی استفاده نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شیرزائی، شهره، شیخ الاسلامی، زهرا، و عطایی صالحی، اسماعیل. (1396). بررسی امکان مشروط نمودن دانه گندم با امواج فراصوت و تاثیر آن بر خصوصیات فارینوگرافی خمیر و تصویری نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(71)، 291-298. SID. https://sid.ir/paper/72106/fa

    Vancouver: کپی

    شیرزائی شهره، شیخ الاسلامی زهرا، عطایی صالحی اسماعیل. بررسی امکان مشروط نمودن دانه گندم با امواج فراصوت و تاثیر آن بر خصوصیات فارینوگرافی خمیر و تصویری نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(71):291-298. Available from: https://sid.ir/paper/72106/fa

    IEEE: کپی

    شهره شیرزائی، زهرا شیخ الاسلامی، و اسماعیل عطایی صالحی، “بررسی امکان مشروط نمودن دانه گندم با امواج فراصوت و تاثیر آن بر خصوصیات فارینوگرافی خمیر و تصویری نان بربری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 71، pp. 291–298، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72106/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button