APA:
کپینقی پور، فریبا، طباطبایی یزدی، فریده، کریمی، مهدی، مرتضوی، سیدعلی، و محبی، محبت. (1396). پیش فرآوری دانه سورگوم با امواج فراصوت به منظور بهبود فرآیند استخراج بتاگلوکان به روش آب داغ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(71)، 25-34. SID. https://sid.ir/paper/72111/fa
Vancouver:
کپینقی پور فریبا، طباطبایی یزدی فریده، کریمی مهدی، مرتضوی سیدعلی، محبی محبت. پیش فرآوری دانه سورگوم با امواج فراصوت به منظور بهبود فرآیند استخراج بتاگلوکان به روش آب داغ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(71):25-34. Available from: https://sid.ir/paper/72111/fa
IEEE:
کپیفریبا نقی پور، فریده طباطبایی یزدی، مهدی کریمی، سیدعلی مرتضوی، و محبت محبی، “پیش فرآوری دانه سورگوم با امواج فراصوت به منظور بهبود فرآیند استخراج بتاگلوکان به روش آب داغ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 71، pp. 25–34، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72111/fa