APA:
کپیتجددی طلب، کبری، شاهدی باغ خندان، محمد، شکرانی، رضا، و دخانی، شهرام. (1380). اثر فرآیند حرارتی و مدت نگهداری برخواص کیفی روغن سبوس برنج. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 5(4)، 175-188. SID. https://sid.ir/paper/440914/fa
Vancouver:
کپیتجددی طلب کبری، شاهدی باغ خندان محمد، شکرانی رضا، دخانی شهرام. اثر فرآیند حرارتی و مدت نگهداری برخواص کیفی روغن سبوس برنج. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1380؛5(4):175-188. Available from: https://sid.ir/paper/440914/fa
IEEE:
کپیکبری تجددی طلب، محمد شاهدی باغ خندان، رضا شکرانی، و شهرام دخانی، “اثر فرآیند حرارتی و مدت نگهداری برخواص کیفی روغن سبوس برنج،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 5، no. 4، pp. 175–188، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/440914/fa