مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

736
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

764
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر استفاده از ا- متیل سیکلوپروپن در کیفیت پس از برداشت سیب

صفحات

 صفحه شروع 175 | صفحه پایان 184

چکیده

 این تحقیق به منظور بررسی اثر 1-متیل سیکلوپروپن (1-MCP) به منظور کاهش ضایعات پس از برداشت سیب, انجام گرفت. آزمایش به صورت طرح کرت خرد شده در زمان بر پایه طرح کاملا تصادفی در سه تکرار و با استفاده از 1- متیل سیکلوپروپن در دو سطح (صفر و یک پی پی ام) و دو رقم سیب (قرمز و زرد لبنانی) انجام شد. نمونه های تیمار شده و شاهد به طور جداگانه برای مدت 5 ماه در سردخانه با دمای 0.5±0 درجه سلسیوس و رطوبت نسبی 90% قرار داده شدند. از نمونه ها قبل از سردخانه گذاری و همچنین هر ماه یک بار نمونه برداری شده و ارزیابی کیفی (فاکتورهای رنگ پوست (L*a*b*), سفتی بافت, pH, اسیدیته, کل مواد جامد محلول) انجام گرفت. غلظت ویتامین ث و مقدار تولید اتیلن در ابتدا و انتهای انبارداری تعیین گردید. نتایج آزمایش ها در پایان ماه پنجم نگهداری, نشان داد که اعمال تیمار 1-متیل سیکلوپروپن باعث تفاوت معنی داری در میزان درخشندگی واریته زرد لبنانی و فاکتور b* در هر دو واریته, نگردید. کاربرد تیمار 1-متیل سیکلوپروپن باعث جلوگیری از توسعه رنگ قرمز (فاکتور (a* و حفظ سفتی بافت در هر دو واریته گردید. کمترین pH, بیشترین اسیدیته, پایین ترین مواد جامد محلول, بالاترین مقدار ویتامین ث و کمترین مقدار تولید اتیلن نیز در صورت اعمال تیمار 1-متیل سیکلوپروپن, مشاهده شد. استفاده از این تیمار, موجب تاخیر در رسیدگی و درنتیجه حفظ بهتر کیفیت در هر دو واریته سیب شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شواخی، فروغ، و بهمدی، هما. (1394). بررسی اثر استفاده از ا- متیل سیکلوپروپن در کیفیت پس از برداشت سیب. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(1 (ویژه نامه))، 175-184. SID. https://sid.ir/paper/72171/fa

    Vancouver: کپی

    شواخی فروغ، بهمدی هما. بررسی اثر استفاده از ا- متیل سیکلوپروپن در کیفیت پس از برداشت سیب. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛13(1 (ویژه نامه)):175-184. Available from: https://sid.ir/paper/72171/fa

    IEEE: کپی

    فروغ شواخی، و هما بهمدی، “بررسی اثر استفاده از ا- متیل سیکلوپروپن در کیفیت پس از برداشت سیب،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 1 (ویژه نامه)، pp. 175–184، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72171/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button